TUNIS

Tunis je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Evropi, ali i u Srbiji – godišnje ga poseti preko 7 miliona turista, od toga 25.000 ljudi iz Srbije…

Za razliku od susednog Alžira, Tunis je u potpunosti usmeren ka turizmu, a i lokalne zakone i običaje donekle je uspeo da prilagodi potrebama zapadnih turista. Danas u Tunisu ima 800 hotela, sedam međunarodnih aerodroma i osam luka koji ga povezuju sa svetom. Glavni grad, Tunis, je na 2 sata leta od Beograda, Pariza i Londona i na 45 minuta leta od Rima. Dnevni letovi povezuju Tunis sa gotovo svim destinacijama Evrope, Afrike i Bliskog istoka.  

Tunis se proteže na 1.300 km obale, a mnoga letovališta su svetski poznata: Sus, Đerba, Sidi Bu Said, Tabarka, Hamamet i prestonica Tunis. Nekadašnje piratsko uporište i omiljeno letovalište brojnih turista, Sus je glavna luka Tunisa i jedan je od najstarijih gradova zemlje sa autentičnom medinom koja je pod zaštitom UNESCO. Plaže su prijatne, a more tirkizno plavo, i čisto. Duga peščana plaža koja se od Susa pruža ka marini Port El Kantaoui i dalje na sever sve do Hamameta i Nabela, je i glavna turistička zona ovog, nekada piratskog uporišta na ‘Berberskoj obali’ Afrike.

ISTRAŽITE HAMMAMET

VIŠE

ISTRAŽITE YASMINE HAMMAMET

VIŠE

ISTRAŽITE PORT EL KANTOUI

VIŠE

ISTRAŽITE MAHDIJU

VIŠE

SMITH TRAVEL

  •   Kapetan Mišina 17, 11000 Beograd

  •    Tel: 011/2910688, 061/6418409

  •    Mail: office@smithtravel.rs

         

FACEBOOK FEED

Svaki dan je dolce vita. 🇮🇹🛵

www.smithtravel.rs
#vikend #dolcevita #putovanja #smithtravel #dorcol
...

View on Facebook

INSTAGRAM FEED

MOGUĆNOST PLAĆANJA

© Copyright 2016 by Smith Travel

Feedback & Support