ITALIJA

...DOLCE VITA...

Čudesna Italija

 

Italija, zemlja koja svojim geografskim izgledom podseća na čizmu, jedinu kopnenu granicu ima na severu, na Alpima, gde se graniči sa Francuskom, Švajcarskom, Austrijom i Slovenijom. Rim, glavni grad Italije, ujedno je i najveći i najbrojniji grad ove države sa oko 2,7 miliona stanovnika.

Spoj istorije, kulture i modernizma, od Koloseuma, do krivog tornja u Pizi,sa preko 3000 muzeja. Zemlja u kojoj se nalaze tri aktivna vulkana i dve nezavisne države, zemlja mode, sa najviše modnih kreatora na svetu. Kolevka opere, violine, viole i klavira i sa druge strane sportskih automobile kao sto su Ferrаri, Alfа Romeo, Mаserаti i Lаmborghini. Zemlja koja je bila domovina genijalnim umetnicima kao što su: Nikolo Makijaveli, Leonardo da Vinči, Mikelanđelo, Galieo Galilej, Antonio Stradivari, Donatelo, Tintoreto, Botičeli, Rafaelo, Vivaldi, Rosini, Verdi, Pučini i mnogi drugi.Zemlja pice, špageta, nutele, sireva, maslina i vina. Zemlja prelepih planina i fantastičnih plaža, koje ostavljaju nezaboravne uspomene sa letovanja.

Razmislite zasto je Italija četvrta najposećenija zemlja na svetu, sa preko 40 miliona turista godišnje i zašto je morate posetiti…

ISTRAŽITE SARDINIJU

VIŠE

ISTRAŽITE SICILIJU

VIŠE

ISTRAŽITE KALABRIJU

VIŠE

ISTRAŽITE RIMINI

VIŠE

ISTRAŽITE LIDO DI JESOLO

VIŠE

SMITH TRAVEL

  •   Kapetan Mišina 17, 11000 Beograd

  •    Tel: 011/2910688, 061/6418409

  •    Mail: office@smithtravel.rs

         

FACEBOOK FEED

Svaki dan je dolce vita. 🇮🇹🛵

www.smithtravel.rs
#vikend #dolcevita #putovanja #smithtravel #dorcol
...

View on Facebook

INSTAGRAM FEED

MOGUĆNOST PLAĆANJA

© Copyright 2016 by Smith Travel

Feedback & Support