KONTAKT

Radno vreme: ponedeljak – petak od 9-17h; subota od 10-14h

Turistička agencija Smith Travel je osnovana sa velikom željom i ciljem da svaki klijent bude “živa reklama” našeg kvalitetnog rada i usluga. Naše poslovanje organizovano je po svim pravilima i regulativama koje važe kako za Republiku Srbiju, tako i za Evropsku uniju. Turistička agencija Smith Travel predstavlja spoj tradicije, modernizma, profesionalnosti i iskustva, što je ujedno moto naše firme.

 

U prijatnom ambijentu naše agencije očekuje Vas sveobuhvatna ponuda, kako za poslovne partnere, tako i za individualne putnike. Klijentima nudimo i najpovoljnije avio karte za sve destinacije, kao i putna osiguranja. Turistička agencija Smith Travel bavi se i prodajom avio karata svih svetskih avio kompanija, po najpovoljnijim cenama. Zahvaljujući saradnji sa najvećim rezervacionim sistemima, naše ljubazno osoblje će pronaći najpovoljniju opciju za Vas, uz značajnu uštedu vremena i novca. Takođe, nudimo i putno osiguranje, u saradnji sa vodećim osiguravajućim kućama.

 

Ljubiteljima putovanja nudimo veliki izbor aranžmana bilo da želite da letujete na najlepšim plažama, uživate u zimskim čarolijama ili posetite najudaljenije destinacije u bilo kom delu sveta. Specijalizovani smo za Grčku leti i Bugarsku zimi, kako za hotele, tako i za apartmanski smeštaj. Možemo se pohvaliti bogatom ponudom najpovoljnijih hotela na svim popularnim destinacijama. Takođe, našim poslovnim partnerima nudimo usluge servisa gostiju na destinacijama u severnoj Grčkoj.

 

Prvenstveno želimo da Vas naše nasmejano i ljubazno osoblje dočeka u našoj prodajnoj oazi, a zatim da Vam pomognu da odaberete adekvatanu destinaciju za Vaš odmor. Potrudili smo se da sklopimo saradnju sa najprofesionalnim ljudim koji se nalaze na destinacijama, a koji će biti zaduženi da Vaš odmor protekne u najboljem redu – zajedno sa ljudima koji su tu kao podrška u rešavanju eventualnih problema – SMITH TRAVEL u svakom smislu daje maskimum u kvalitetu pružanja uluge.

Adresa:

Kapetan Mišina 17,
11000 Beograd

Kontakt:

Tel: 011/291 06 88, 061/64 18 409
office@smithtravel.rs

Pratite nas:

Facebook/@smithtravel.rs
Instagram/@smithtravel.rs

 PIŠITE NAM

PRIJATELJI AGENCIJE

Jane Doe Vintage Shop

Kapetan Mišina 17, Beograd

Svetleće Reklame BG.SIGNS

Kontakt: 064 02 09 798

Panoramska Fotografija BG

Kontakt: 064 128 59 05

Blue Bar

Bulevar Nikole Tesle 3l, Beograd

SMITH TRAVEL

  •   Kapetan Mišina 17, 11000 Beograd

  •    Tel: 011/2910688, 061/6418409

  •    Mail: office@smithtravel.rs

         

FACEBOOK FEED

Svaki dan je dolce vita. 🇮🇹🛵

www.smithtravel.rs
#vikend #dolcevita #putovanja #smithtravel #dorcol
...

View on Facebook

INSTAGRAM FEED

MOGUĆNOST PLAĆANJA

© Copyright 2016 by Smith Travel

Feedback & Support