TAJLAND

ZEMLJA OSMEHA

TAJLAND – BANGKOK/PUKET

ZEMLJA VEČITOG SUNCA

13 dana/11 noćenja

Individualni polasci

1.dan  BEOGRAD – DOHA

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera agencije Fly Fly travel dva sata ranije (u 12.25 sati.) Poletanje za dohu u 14.25 časova (let QR 228). Obroci u avionu. Sletanje u Dohu u 23.00 časova. Čekanje na vezu.

2.dan DOHA  – BANGKOK 

Nastavak putovanja za Bangkok u 01.55 sati (QR 836).Dolazak u Bangkok u 12.10 sati. Nakon carinskih formalnosti, transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet – krstarenje rekom Čao Praja kroz centralne oblasti grada, uz večeru i prigodan program. Noćenje.

3.dan BANGKOK

Doručak. Slobodan dan uz mogućnost doplate za razgledanje uzavrele prestonice Tajlanda u kojoj živi najmanje 11 miliona ljudi, interesantne kombinacije drevne mudrosti i moderne tehnologije. Poseta najvažnijim budističkim hramovima i svetilištima Bangkoka. Wat Trimitr – hram Zlatnog Bude, Wat Po – najveći hram i prva visoka škola prestonice, gde se nalazi velika statua Ležećeg Bude i Wat Fra Keo, koji se nalazi u srcu raskošne Kraljevske palate. To je hram Smaragdnog Bude i najvažnije duhovno mesto Tajlanda. Pauza za ručak. Vožnja kroz centralne gradske kvartove, a zatim odlazak u galeriju dijamanata. Povratak u hotel u popodnevnim satima. Slobodno veče. Noćenje.

4.dan BANGKOK – PUKET

Doručak. Po napuštanju soba oko 10 časova odlazak na organizovani transfer do aerodroma Don Mueng. Poletanje za Puket 13.10 časova (let FD 3025), nakon kraćeg leta sletanje na međunarodni aerodrom u 14.30 časova. Transfer do odabranog hotela, smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

5-11. dan PUKET

Doručak. Slobodni dani za individualne aktivnosti uz mogućnost posete ostrva Ko Phi Phi, Ko Yao, James Bond ostrvo, regije Krabi… Noćenje.

12. dan PUKET – BANGKOK

Doručak. Hotelske sobe se napuštaju do 10.00 časova, uz mogućnost doplate za produženi boravak, direktno na recepciji hotela. Slobodno vreme do polaska na aerodrom (oko 17.00 časova). Poletanje za Dohu u 19.30 (let QR 841). Sletanje u Dohu 22.35, čekanje na vezu za Beograd.

13. dan DOHA – BEOGRAD

Poletanje za Beograd u 07.30 (let QR 231). Dolazak u Beograd 10.50 časova. Kraj usluga.

Opšte napomene

Organizator putovanja zadržava pravo promene pojedinih sadržaja u programu.

Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

Proveriti 2 dana pre putovanja tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona.

Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja, kao zdravstvenim, carinskim i graničnim formalnostima zemalja u koje putuju.

Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti.

Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.

Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.

U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.

Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 2 putnika.

CENA ARANŽMANA OD 899 EUR

 

Aranžman obuhvata: Prevoz avionom na navedenim relacijama, smeštaj u dvokrevetnim sobama na bazi noćenja sa doručkom u odabranim hotelima 3*, 4* i 5*, transferi, troškove organizacije izvođenja programa, troškove aerodromske takse 275 evra.

Aranžman  ne  obuhvata:, troškove vađenja turističke, vize za Tajland 50 evra, razgledanja i posete navedene u programu sa ulaznicama na lokalitete, fakultativne izlete, usluge lokalnih vodiča na engleskom jeziku, putno zdravstveno osiguranje.

Doplate:

Doplata za 1/1 sobu na upit

 

Način plaćanja :

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu UniCredit Banke za efektivu na dan uplate.

 

Hoteli u Bangkoku:

 

The Boonsiri Place Hotel 3*

 

Lokacija: Nalazi se u delu grada koji se prvi razvio oko kraljevske palate, kada je, krajem 18. veka Bangkok postao prestonica zemlje.  Veoma je blizu Kao San ulica, poznata po dobrom i povoljnom sopingu i zabavi. Na pesackoj udaljenosti od hotela su  Velika palata i Nacionalni muzej.

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 16 smeštajnih jedinica (14 standardnih soba i 2 suite-a). Sve sobe su prostrane, veličine cca 55m2 i poseduju kupatilo, terasu, klimu, fen za kosu, sef, TV, telefon, malu kuhinju.

Sadržaj: Hotel poseduje restoran u kome se služi lokalna i morska kuhinja, kao i a la carte restoran sa velikim izborom različitih jela.

* U hotelu se poslužuje kontinentalni doručak.

http://www.boonsiriplace.com/

 

Le Fenix Sukhumvit 11 Bangkok by Compass Hospitality 4*

 

Lokacija: Udaljen je desetak minuta šetnje od Soi Nana i istoimene stanice  BTS Skytraina, u živoj četvrti oko ulice Sukhumvit, blizu popularnih mesta za zabavu i kupovinu.

 

Sobe: Hotel poseduje 144 sobe (stanradne i superior). Sobe su rađene u minimalističkom stilu i imaju klimu, telefon, WIFI, radni sto, TV, sef, aparat za kafu i čaj, mini bar, kupatilo sa tušem.

 

Sadržaj: U sklopu hotela se nalazi teretana, tri restorana , kao I interesantan bar na krovu, odakle se pruža divan pogled na grad.

* Doručak se poslužuje u periodu 07.30 – 10.00 po principu švedskog stola

http://www.lefenixbangkok.com/en/

 

 

Hoteli na Puketu

 

Silver Resortel 3*

Lokacija: Udaljen je samo nekoliko koraka od plaže, u Patongu. Sa lepim sobama sređenih u azijskom stilu, vrlo prijatnog enterijera sa posebnim akcentom na udobnost. Hotel je udaljen 36 km od aerodroma na Puketu.

 

Sobe: Hotel poseduje 33 sobe i to 6 mini standard, 12 standardnih, 9 superior, 6 deluxe soba. Sve sobe poseduju klimu, kablovski televiziju, WIFI, peškire za plažu, fen, Ketler, Mini bar, sef, telefon

Sadržaj: Hotel poseduje dva restorana (Tajlandski i italijanski), internet service, rent a car, tradicionalne tajlandske masaže, Info pult na engleskom i kineskom jeziku

* Doručak se poslužuje u periodu 07.00 do 11.30

http://www.silverresortel.com/

 

Grand Mercure Phuket Patong 5*

Lokacija: Hotel se nalazi na 300 m od plaže u Patongu i 36 km od aerodroma na Puketu.

 

Sobe: Hotel u svom sastavu poseduje superior sobe, deluxe sobe, superior suite, deluxe suite, pool vile, porodične pool vile.  Sobe su moderno opremljene, sa satelitskom televizijom, mini barom, toaletom, TV-om, fenom, WIFI-em, sefom.

 

Sadržaj: U sklopu hotela postoje 2 restorana i 2 snack bara i jedan pool bar. U bubbles restoranu se poslužuje mediteranska, tajlandska, kineska i arapska kuhinja. U barovima se može poručiti najrazličitiji izbor pića i snekova.

* Doručak se poslužuje po principu švedskog stola

http://grandmercurephuketpatong.com/

SMITH TRAVEL

  •   Kapetan Mišina 17, 11000 Beograd

  •    Tel: 011/2910688, 061/6418409

  •    Mail: office@smithtravel.rs

         

FACEBOOK FEED

Svaki dan je dolce vita. 🇮🇹🛵

www.smithtravel.rs
#vikend #dolcevita #putovanja #smithtravel #dorcol
...

View on Facebook

INSTAGRAM FEED

MOGUĆNOST PLAĆANJA

© Copyright 2016 by Smith Travel

Feedback & Support